Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel van: Esmee – Juichpak komt op tijd in den dolder

Vol trots showt Esmee haar  Roy Donders Juichpak voor de deur van haar huis op de Pleineslaan in Den Dolder. Ze kon het vandaag ophalen net voor de start van het WK.

Niet dat ze van plan is om iedere wedstrijd op de bank te gaan zitten om wedstrijden te kijken. Zo leuk vind ze al dat voetbal op televisie nu ook weer niet. Wat Esmee en haar moeder Linda vooral aanspreken  is het oranjesfeertje. Om daaraan mee te doen hebben ze hun huis het afgelopen weekend al versierd.  Esmee is helemaal klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje.

Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More