Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel van – de Rozenstraat

Nog een paar uurtjes. Dan is het zover. Het WK staat ook voor Nederland op het punt van beginnen. Louis van Gaal en zijn mannen zijn er vast klaar voor. Hoe is dat in Zeist. De afgelopen dagen hebben wij wat uithoeken van Zeist bezocht om de temperatuur van het oranje gevoel te meten. Zijn wij er ook klaar voor?

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More