Terugblik Pinksterfair 2014 deel 2

Deel 2 van de terugblik op de succesvolle Pinksterfair van de afgelopen Pinksterdagen. Het was heerlijk toeven voor de hele socitity op Slot Zeist het afgelopen weekend. Voor sommige mensen was de toegangsprijs toch wel een drempel om het terrein van de fair te betreden en lekker hapje of drankje te halen.  In Zeist waren tijdens de Pinksteren voldoende andere activiteiten. De foto’s van deel 1 kan je hier zien.

Meer foto’s zien van de pinksterfair kan in onze fotowebshop. : Pinksterfair:  Deel 1 Eerste pinksterdag en Deel 2 Tweede Pinksterdag

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht