Search
Close this search box.

kids-workshop: Improviseren kun je leren!

Vind jij het ook leuk om te spelen met wat er in je opkomt,? Gewoon dóen en niet denken? Wil je graag plezier maken met elkaar en gewoon lekker je gevoel kunnen en durven volgen? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Leer improviseren op het toneel en je zult merken dat je makkelijker dingen los kunt laten en meer durft te vertrouwen op je eigen kracht.

Voor wie: kinderen 7 t/m 12 jaar
Tijd: 14:00 – 15:30

Datum: 22 juni 2014

Waar: Zeist, De Koppeling

Kosten: 7,50 euro

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More