Search
Close this search box.

kids-workshop: Improviseren kun je leren!

Vind jij het ook leuk om te spelen met wat er in je opkomt,? Gewoon dóen en niet denken? Wil je graag plezier maken met elkaar en gewoon lekker je gevoel kunnen en durven volgen? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Leer improviseren op het toneel en je zult merken dat je makkelijker dingen los kunt laten en meer durft te vertrouwen op je eigen kracht.

Voor wie: kinderen 7 t/m 12 jaar
Tijd: 14:00 – 15:30

Datum: 22 juni 2014

Waar: Zeist, De Koppeling

Kosten: 7,50 euro

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More