Sound Souvenirs – Must See voorstelling

-01_SoundSouvenirs_Pagina_1Sound Souvenirs – Must See voorstelling tijdens de Dag der Kunsten. Zondagmiddag traden Esther Daems en Andre Arends op met hun voorstelling Sound Souvenirs op in Woonzorgcentrum Vredenoord. Sound Souvenirs wordt georganiseerd in het kader van 75 jaar Zeister Muziekschool. Voor dit bijzondere project vormen de levensverhalen van bewoners van Woonzorgcentrum Vredenoord de basis. André Arends (Muziekschool) en Esther Daems (Kunstenhuis) brengen de gefilmde interviews en muziek samen (van o.a. Wim Sonneveld, Harry Bannink en Caudia de Breij) tot een interactieve voorstelling.

Op  22 juni tijdens “De dag der Kunsten” is er nog een mogelijkheid om dit bijzondere project te zien. De voorstelling is om 12.45 uur in Slot Zeist.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Voor Jou Uitgezocht