Search
Close this search box.

Sound Souvenirs – Must See voorstelling

-01_SoundSouvenirs_Pagina_1Sound Souvenirs – Must See voorstelling tijdens de Dag der Kunsten. Zondagmiddag traden Esther Daems en Andre Arends op met hun voorstelling Sound Souvenirs op in Woonzorgcentrum Vredenoord. Sound Souvenirs wordt georganiseerd in het kader van 75 jaar Zeister Muziekschool. Voor dit bijzondere project vormen de levensverhalen van bewoners van Woonzorgcentrum Vredenoord de basis. André Arends (Muziekschool) en Esther Daems (Kunstenhuis) brengen de gefilmde interviews en muziek samen (van o.a. Wim Sonneveld, Harry Bannink en Caudia de Breij) tot een interactieve voorstelling.

Op  22 juni tijdens “De dag der Kunsten” is er nog een mogelijkheid om dit bijzondere project te zien. De voorstelling is om 12.45 uur in Slot Zeist.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More