Search
Close this search box.

Tamil feest maakt Vollenhove kleurrijk

Afgelopen zondag was er een festival georganiseerd door de Tamil-gemeenschap in Zeist. Het feest werd gehouden bij het bij het Activiteitencentrum van de TCOMM Laan van Vollenhove 2195 te Zeist. Vrouwen, kinderen en ook mannen liepen rond in traditionele kleding(Indiase kleding) . Ik waande mij even heel ergens anders op de wereld dan op 10 minuten lopen van mijn eigen huis.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Het feest en de voorafgaande optocht werd georganiseerd door de Tamil Culturele Organisatie Midden Nederland.

Lees meer over de TCOMN in het ZeisterMagazine

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More