Tamil feest maakt Vollenhove kleurrijk

Afgelopen zondag was er een festival georganiseerd door de Tamil-gemeenschap in Zeist. Het feest werd gehouden bij het bij het Activiteitencentrum van de TCOMM Laan van Vollenhove 2195 te Zeist. Vrouwen, kinderen en ook mannen liepen rond in traditionele kleding(Indiase kleding) . Ik waande mij even heel ergens anders op de wereld dan op 10 minuten lopen van mijn eigen huis.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Het feest en de voorafgaande optocht werd georganiseerd door de Tamil Culturele Organisatie Midden Nederland.

Lees meer over de TCOMN in het ZeisterMagazine

Voor Jou Uitgezocht

 • Mark Molenschot
  17 juni 2014 op 12:47

  Ik heb altijd respect en bewondering voor mensen die in onze samenleving hun eigen cultuur uitdragen.
  Het prikkelt me. Ik wil weten hoe zij, oorspronkelijk afkomstig uit andere, tot de verbeelding sprekende,
  landen het hier nu hebben in ons overgestructureerde, maar ook gastvrije landje.
  Deze foto daagt mij uit na te denken over mensen van een andere etnische afkomst.
  Het is leuk naar mensen te kijken die op een ongedwongen, natuurlijke manier in de lens turen.

  Mark.