Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel van de Frobellaan

Louis bedankt dat ik zo laat mocht opblijven. Nu heb ik ook voor de rest van mijn leven een strafschoppen trauma. Dit is waarschijnlijk de laatste aflevering van de serie. Het oranjegevoel van Zeist. Het was leuk zolang het duurde.

20140710-_MLB7632“(Come on Mats, cheer up)

Always look on the bright side of life

(Worse things happen at sea you know)

Always look on the bright side of life

I mean – what have you got to lose?
You know, you come from nothing
You’re going back to nothing
What have you lost? Nothing

Always look on the right side of life” 

Monty Phyton – Always look on the bright side of life

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More