Search
Close this search box.

Night of the Proms op Marktplein

Op het marktplein in Zeist hebben bijna 1000 Zeistenaren genoten van een proms concert met Tanya Kross. Het concert is Zeist aangeboden door de 75 jarige muziekschool. Ondanks dat het zo nu en dan een klein beetje regenden genoot iedereen ontzettend van de optredens.

Zaterdag middag zijn er een tal van optredens op en rondom het Belcour. Tijdens sounds of de City kan iedereen genieten van het beste  dat de Zeister Muziekschool te bieden heeft.

Van het promsconcert is ook een slideshow te zien in  bij mijn foto expositie . Er is een OogOpZeist met foto’s van Mel Boas

20140711_MLB1315

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More