Search
Close this search box.

Night of the Proms op Marktplein

Op het marktplein in Zeist hebben bijna 1000 Zeistenaren genoten van een proms concert met Tanya Kross. Het concert is Zeist aangeboden door de 75 jarige muziekschool. Ondanks dat het zo nu en dan een klein beetje regenden genoot iedereen ontzettend van de optredens.

Zaterdag middag zijn er een tal van optredens op en rondom het Belcour. Tijdens sounds of de City kan iedereen genieten van het beste  dat de Zeister Muziekschool te bieden heeft.

Van het promsconcert is ook een slideshow te zien in  bij mijn foto expositie . Er is een OogOpZeist met foto’s van Mel Boas

20140711_MLB1315

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More