Search
Close this search box.

Dag van nationale rouw

Gisteren werd ook in Zeist op vele plaatsen stilgestaan bij de dag van nationale rouw. Zoals hier op de nieuwe lokatie van de Kringloop Winkel. Op het Slot Zeist hangt al sinds vorige week de vlag halfstok.

Vlag halfstok op Het Slot Zeist
Vlag halfstok op Het Slot Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More