Search
Close this search box.

Let Op: De scholen zijn weer begonnen!

Vanaf vandaag kan je ze weer tegenkomen in het straatbeeld. Kuddes met fietsende schooljeugd zullen de straten weer bevolken. Bij de meeste zal het vakantiegevoel nog wel overheersen. Waardoor de attentie voor de andere weggebruikers niet al te groot zal zijn.  In het verleden hingen er op meerdere plaatsen in Zeist van dit soort spandoeken. Tot nu toe hebben wij ze alleen zien hangen in de Professor Lorentzlaan.

De scholen zijn weer begonnen in Zeist
De scholen zijn weer begonnen in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More