Search
Close this search box.

Droog zitten tot windkracht 7.

Het terras van de Heren van Zeist hebben de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan. Volgens eigenaar Job is De Heren van Zeist  klaar voor de nazomer. Al eerder zijn er windschermen geplaatst rondom het terras op de Slotlaan. Ook het garage pad tot de nieuwe keuken is een overdekt terras geworden.

Recent is er een grote luifel geplaatst, die storm bestendig is tot windkracht 7. Met zijn kleine afstandsbediening kan Job de Luifel snel sluiten als er een regendruppeltje lijkt te gaan vallen.

OOZ_140830_6823

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More