Search
Close this search box.

Il cane di Monterosso

De hond van ristorante pizzeria Monterosso op de Voorheuvel houdt de wacht.

www.monterosso.nl/
Voorheuvel 61, 3701 JC Zeist
030 691 4321
De hond van Restaurant Monterosso op de Voorheuvel
De hond van Restaurant Monterosso op de Voorheuvel
 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More