Overval op Restaurant The Blue Lotus

Overval op Restaurant de Blauwe Lotus in Zeist

Speelautomaat klant van Restaurant The Blue Lotus gaat er met de kassala vandoor.   Het personeel van de Chinees Restaurant The Blue Lotus aan de Laan van Vollenhove is wel ontdaan van het hele gebeuren. De overvaller is een lange blanke man zijn met een stevig postuur zijn. Tijdens de overval droeg hij een blauw shirt en een spijkerbroek.

Volgens de eigenaar van The Blue Lotus, die achter hem aanging,  verdween hij in de richting van de componistenwijk. De politie heeft helicopters en een politie hond ingezet om de man op te sporen. Deze zoektocht heeft nog niets opgeleverd.  Volgens onze informatie kunt u morgen gewoon weer terecht bij Restaurant The Blue Lotus.

Politie zet speurhond bij zoektocht naar overvaller Restaurant de Blauwe Lotus in Zeist

Politie zet speurhond bij zoektocht naar overvaller Restaurant de Blauwe Lotus in Zeist

Voor Jou Uitgezocht