Search
Close this search box.

Overval op Restaurant The Blue Lotus

Speelautomaat klant van Restaurant The Blue Lotus gaat er met de kassala vandoor.   Het personeel van de Chinees Restaurant The Blue Lotus aan de Laan van Vollenhove is wel ontdaan van het hele gebeuren. De overvaller is een lange blanke man zijn met een stevig postuur zijn. Tijdens de overval droeg hij een blauw shirt en een spijkerbroek.

Volgens de eigenaar van The Blue Lotus, die achter hem aanging,  verdween hij in de richting van de componistenwijk. De politie heeft helicopters en een politie hond ingezet om de man op te sporen. Deze zoektocht heeft nog niets opgeleverd.  Volgens onze informatie kunt u morgen gewoon weer terecht bij Restaurant The Blue Lotus.

Politie zet speurhond bij zoektocht naar overvaller Restaurant de Blauwe Lotus in Zeist
Politie zet speurhond bij zoektocht naar overvaller Restaurant de Blauwe Lotus in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More