Search
Close this search box.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

De boom op de hoek van de Henriëtte van Lijndenlaan is afgelopen maandag gekapt. De boom was ziek en vormde volgens de hoveniers een risico voor de omgeving. Gelukkig zijn er nog foto’s hoe hij het afgelopen weekend in het zonnetje stond te schitteren.

Boom op de hoek van de Henriëtte van Lijndenlaan
Boom op de hoek van de Henriëtte van Lijndenlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More