Search
Close this search box.

Netwerk Villa Mooi Zeist Businessborrel

Het Business Netwerk van Villa Mooi Zeist organiseert iedere derde dinsdag van de Maand een Businessborrel. Op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september hebben wij een dubbelslag. Kom kennismaken met ondernemers uit de regio Zeist, napraten over de Troonrede en miljoenennota of gewoon gezellig borrelen.

Van 17.00 uur tot 20.00 zijn jullie van harte welkom om kennis te maken met het Netwerk van Villa Mooi Zeist. Een keer proefzitten kan ook.

 Netwerk Villa Mooi Zeist
Laat ondernemende mensen schitteren!

Villa Mooi Zeist

Utrechtseweg 9
3704 HA  Utrecht
nfo@villamooizeist.nl
Tel.: (030) 695 32 22

Netwerkborrel in Villa Mooi Zeist
Netwerkborrel in Villa Mooi Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More