Search
Close this search box.

Netwerk Villa Mooi Zeist Businessborrel

Het Business Netwerk van Villa Mooi Zeist organiseert iedere derde dinsdag van de Maand een Businessborrel. Op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september hebben wij een dubbelslag. Kom kennismaken met ondernemers uit de regio Zeist, napraten over de Troonrede en miljoenennota of gewoon gezellig borrelen.

Van 17.00 uur tot 20.00 zijn jullie van harte welkom om kennis te maken met het Netwerk van Villa Mooi Zeist. Een keer proefzitten kan ook.

 Netwerk Villa Mooi Zeist
Laat ondernemende mensen schitteren!

Villa Mooi Zeist

Utrechtseweg 9
3704 HA  Utrecht
nfo@villamooizeist.nl
Tel.: (030) 695 32 22

Netwerkborrel in Villa Mooi Zeist
Netwerkborrel in Villa Mooi Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More