Search
Close this search box.

Phoenix Heren 1 pakt volle winst op MHC Leusden

Onder het genot van een laagstaand zonnetje moest het publiek tot ver in de eerste helft wachten op de 1-0 tegen Leusden. Din van de Berg passeerde de keeper met een listige backhand op aangeven van Tim Schouten. Korte tijd later was er verwarring toen de scheids liet doorspelen na een forse overtreding op Rick de Haan; Schouten profiteerde en schoof de 2-0 binnen. Na rust werd de sfeer wat grimmig en vielen de nodige kaarten. Leusden kon niet echt meer aandringen en door twee mooie treffers van Din van de Berg werd de eindstand bepaald op 4-0.
Jammer dat ondanks de intentie aan het begin van de wedstrijd door middel van Shake Hands de partij zich op het randje van sportiviteit en respect bevond.
Phoenix scoort 3-0 aan het begin van de 2de helft
Phoenix scoort 3-0 aan het begin van de 2de helft
Phoenix scoort 4-0
Phoenix scoort 4-0
De jongste jeugd helpt mee met het scorebord
De jongste jeugd helpt mee met het scorebord
het goal van Phoenix kwam nauwelijks onder druk te staan
het goal van Phoenix kwam nauwelijks onder druk te staan

Oog op Zeist

De dames zijn met een 1-1 gelijkspel teruggekeerd uit het Hoge Noorden.

 — bij Phoenix Hockey Zeist.

Bron verslag: Phoenix Hockey Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More