Search
Close this search box.

Najaarsconcert Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap KZHM

Tijdens het najaarsconcert van de Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap KZHM huldigde wethouder Fluitman het stelletje Pauline en Henk. Samen zijn zij samen al 40 jaar verbonden aan de oudste vereniging van Zeist.

Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap, KZHM
Wethouder Fluitman huldigt Henk en Pauline
Sound en fury tijdens energie concert
Sound en fury tijdens energie concert
dirigent,Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap
Het orkest onder leiding van dirigent Cor Pronk
Solist
Solist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More