Search
Close this search box.

Pieten training op Hockeyclub Phoenix

Vanmiddag werd de hockey training van de jongste jeugd van Hockeyclub Phoenix bezocht door een aantal pieten. Je zou verwachten dat de pieten, een aantal Pieten hockeytrucjes aan de jonge hockeyers zouden leren. De werkelijk was echter heel anders…. Wel hadden de pieten veel snoepgoed voor de kinderen meegenomen.

Pieten Hockey training bij Hockeyclub Phoenix  Zeist
Pieten Hockey training bij Hockeyclub Phoenix Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More