Search
Close this search box.

Bijpraten met de zussen uit Didam

Annie maakte met haar zussen Tonie en Mientje uit Didam een lekkere wandeling door  het bos bij Kerckebosch op zoek naar spulletjes voor kerststukken. Ondertussen konden de gezusters lekker bijpraten. Waarmee ze zich even konden onttrekken aan de verjaardag thuis.

Nadat alle takjes en dennenappels gedroogd zijn gaan ze dienst doen in een natuurlijk kerststukje.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More