Politie plaatst bijzondere kerstboom op Voorheuvel rotonde.

Politie plaatst maxtrixbord op Emmaplein "inbrekers Opgelet"

De politie van Zeist plaatst een matrix bord met een boodschap midden op de rotonde van de Voorheuvel, Montaubanstraat, 1ste Hogeweg, Oude Arnhemsebovenweg. De boodschap is speciaal voor inbrekers, die van plan zijn om in Zeist hun slag te slaan. “De politie en burgers van Zeist zijn alert”

Deze boodschap sluit mooi aan bij de landelijke inbraakpreventie campagne van de overheid “maak het ze niet makkelijk” 

Hier worden tips gegeven om woninginbraken te verkomen. Dat woning iSchermafdruk 2014-11-26 21.41.28nbraken nog steeds een probleen zijn geeft het volgende kaartje aan. In de afgelopen 3 maanden zijn er in de gemeente Zeist 43 woninginbraken of poging tot woning inbraken geweest.

Kijk op de website voor de tips.

 

 

 

 

 

 

 

Is plaatsing van het matrixbord uit het oogpunt van verkeers veiligheid wel handig gekozen. Iedereen, die de rotonde wil oversteken wordt afgeleid door de wisselende teksten. Waarbij het ook maar de vraag is of dit de beste plek is om de doelgroep te bereiken.

Als u mee wilt werken aan het verminderen van het aantal woning inbraken. Volg dan de tips op de website “maak het ze niet makkelijk” en meld u aan voor burgernet.  Het burgernet initiatief wordt ondersteund door de gemeente Zeist en de politie Zeist.

Politie plaatst maxtrixbord op Emmaplein "inbrekers Opgelet"

Niet de meest veilige plek voor een matrixbord

Voor Jou Uitgezocht

  • Oscar Appeldoorn
    26 november 2014 op 22:47

    Midden op de rotonde is een hele domme en onveilige plek. Dit bord slingert door de gemeente en leidt héél erg af. Neemt ook zicht weg midden op de rotonde.

  • %d bloggers liken dit: