Search
Close this search box.

Thuis in Kerckebosch

De dames de Bruin en Reebergen  voelen zich helemaal thuis in Kerkebosch. Als bewoners van de flats op de Prinses Irene of Magrietlaan mogen ze van de woningbouw vereniging ook in een andere wijk gaan wonen. Beide Zeister import dames hebben het in deze wijk het beste naar hun zin.

Deze dames voelen zich thuis in Kerkebosch
Mevrouw de Bruin
Deze dames voelen zich thuis in Kerkebosch
Mevrouw Reebergen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More