Search
Close this search box.

Sylton kookwinkel nieuwe aanwinst voor Slotlaan

Sylvia en Ton opende tijdens Moonlightshopping voor het eerst  de deuren van hun kookwinkel op de Slotlaan.  Binnen zes weken hebben zij dit plan gerealiseerd.

update:

De winkel van Sylvia en Ton is al een tijdje gesloten. Op deze plaats vind je Wai Wurrie, een van de gezelligste kledingwinkels van Zeist . 

Sylton kookwinkel is een mooie aanwinst voor de culinaire shoppers van Zeist. Ton ziet zijn winkel als een aanvulling op de andere kookwinkels, die het centrum van Zeist al rijk is.

Hij is ook van plan achter in de winkel kookworkshops en ander bijzondere kook activiteiten te gaan organiseren.  Dat komt nog vult Sylvia hem aan. Eerst het assortiment aanvullen en compleet maken.

Na een aantal weken van 80 uur zijn deze geboren en getogen  Zeistenaren blij dat de winkel open is voor de feestdagen.

Sylton Kookwinkel aanwinst op de Slotlaan.
Sylton Kookwinkel aanwinst op de Slotlaan.
Sylton Kookwinkel op de Slotlaan. Net open!
Sylton Kookwinkel op de Slotlaan. Net open!

Nieuwsgierig. Op koopzondag  30 november ’14 zijn ze open.

Sylton Kookwinkel
Slotlaan 123 (Naast Fressini)

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More