Search
Close this search box.

Band afternoon van de popschool

Afgelopen zondag middag had de Zeister Muziekschool Band presentatie afternoon. In een krappe 2 uur tijd konden ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden genieten van kleine pop sterretjes.OogOpZeistNl_webshop260x140

Op de Popschool hebben alle leerlingen vanaf het tweede leerjaar enkele malen per seizoen een Bandperiode. De muziekdocenten van de popschool nemen een bandje onder hun hoeden. De meeste kids spelen zo voor het eerst samen met anderen en leren zo ook andere instrumenten kennen.

Tijdens de band middag kon iedereen met een mobiel deelnemen aan een fotowedstrijd. Iedereen kon zijn of haar foto direct uploaden naar de facebook pagina van de muziekschool.De afternoon werd afgesloten door de docentenband, die lieten zien dat ze ook samen konden spelen.

Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker

Meer informatie over de popschool vind je op de site van de Zeister Muziekschool.

Alle foto’s bekijken en bestellen kan hier.

OogOpZeistNl_webshop260x140

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More