Band afternoon van de popschool

Afgelopen zondag middag had de Zeister Muziekschool Band presentatie afternoon. In een krappe 2 uur tijd konden ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden genieten van kleine pop sterretjes.OogOpZeistNl_webshop260x140

Op de Popschool hebben alle leerlingen vanaf het tweede leerjaar enkele malen per seizoen een Bandperiode. De muziekdocenten van de popschool nemen een bandje onder hun hoeden. De meeste kids spelen zo voor het eerst samen met anderen en leren zo ook andere instrumenten kennen.

Tijdens de band middag kon iedereen met een mobiel deelnemen aan een fotowedstrijd. Iedereen kon zijn of haar foto direct uploaden naar de facebook pagina van de muziekschool.De afternoon werd afgesloten door de docentenband, die lieten zien dat ze ook samen konden spelen.

Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band afternoon door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker

Meer informatie over de popschool vind je op de site van de Zeister Muziekschool.

Alle foto’s bekijken en bestellen kan hier.

OogOpZeistNl_webshop260x140

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: