Search
Close this search box.

Figi Ladies Night met voor premiere Gooische Vrouwen 2

Woensdagavond 3 december hield Hotel Figi zijn eigen Ladies Night ter gelegenheid van de premiere van Gooische Vrouwen 2. Speciaal voor deze gelegenheid had Figi een speciaal arrangement samengesteld. Na het 3 gangen diner konden de dames langs verschillende standjes van Zeister ondernemers zoals Bella Mode, Wai Wurri, McGregor, Rituals, Karbonkel lopen. Alle vriendinnen foto’s  bekijken en bestellen kan direct in onze webshop

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op ZeistSpeciaal voor deze gelegenheid had Figi een set opgebouwd waar vriendinnen met elkaar op de foto konden in Wintersport outfit. De wintersport outfits waren ter beschikking gesteld door Sunnycamp. De dames zijn gefotografeerd door de fotograaf van OogOpZeist.nl.
OogOpZeistNl_webshop260x140

Samen met alle ondernemers organiseerde Hotel Figi een loterij. Even was Coco Michels van de organisatie bang, dat zij met de Rivella fiets zouden blijven zitten. Vlak voor het begin van het tweede deel, aan het eind van de pauze meldde zich de winnaar. Gerie Klasie erachter dat zij de gelukkige winnaar van een echte Rivella fiets was. Voor haar was het een beetje vreemd. Ze had namelijk net een nieuwe fiets gekocht. Ze was er zeker blij mee.

Oog op Zeist Oog op ZeistRuim 550 dames uit Zeist en omstreken hebben genoten van een heerlijk avondje zonder mannen. Goed geregld bij Figi.

De volgende Figi Ladies Night is op 11 februari 2015 met de voorpremiere van de film “50 Shades of Gray”.

Alle foto’s bekijken en bestellen kan hier.

OogOpZeistNl_webshop260x140

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More