Band Night van de popschool in de Klinker

Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker

Na een wervelende afternoon was het de beurt aan de gevorderde muzikanten van de popschool van de Zeister muziek school. De docentenband had de Band afternoon afgesloten. Tijdens de avond waren zij de support act waarmee band night werd geopend. Ze waren het opwarmertje op de talenten van de popschool.OogOpZeistNl_webshop260x140

Ooit gehoord van de de Biggetjes, Eins Zwei, Just do it, Headlight, Mieux Dix, de Suits of Sector 8. Het zijn allemaal bandjes van de popschool van de Zeister Muziekschool. Ieder bandje  wordt ge-coached door de Popschooldocenten van de muziekschool.

Door het spelen in bandjes leren de kids naast hun eigen instrument ook hoe leuk het is om samen te spelen.

Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de Klinker Band night door muziekanten van de popschool van de Zeister Muziekschool in de grotezaal van de KlinkerDe verschillende tv talentenshows kunnen er op rekenen dat enkele Zeister talenten binnenkort komen aankloppen.  ‘The Voice let Op! Dion en Berniche komen eraan.’  Ze waren de presentatie van de avond al een beetje aan het overnemen. Als het aan hen had gelegen hadden ze een volledig optreden gegeven.

Van de band Sector 8 trad tijdens de band night voorlopig voor het laatst op. Door allerlei omstandigheden lukt het de leden niet meer om op dezelfde dag te repeteren. Sector 8 baseerde hun nummers op de muziek uit games.

De verschillende bandleden spelen inmiddels ook in andere bandjes, die zijn voortgekomen uit de popschool van de Zeister Muziekschool.

Meer informatie over de popschool vind je op de site van de Zeister Muziekschool.

Alle foto’s bekijken en bestellen kan hier.

OogOpZeistNl_webshop260x140

 

Voor Jou Uitgezocht