Search
Close this search box.

Vergeet vanavond uw alleenstaande buren niet!

Een avond als Oud en Nieuw is niet voor iedereen een feest. Niet iedereen heeft Vergeet vanavond uw alleenstaande buren een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Breng ze   een oliebolletje of een appelflapje. Je kan ze ook uitnodigen voor een glaasje champagne.

Alleenstaande ouderen vaak alleen met oudejaarsavond. Vergeet ze niet een oliebolletje te brengen en gelukkig Nieuwjaar te wensen.
Alleenstaande ouderen vaak alleen met oudejaarsavond. Vergeet ze niet een oliebolletje te brengen en gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More