Search
Close this search box.

Support geven vanaf je rookplek

Wat bent u aan het doen?
Ik sta de klant te woord met een technisch probleem.
Gewoon buiten op de stoep?
Zolang de techniek het toelaat is dat geen probleem.

Heel vroeger rookte je gewoon een sigaretje op je werkplek. Dat mag al lang niet meer. Door de nieuwe technologie  kan je tegenwoordig gewoon werken op je rookplek. Deze medewerker van een telecomdienst verlener aan de Huis ter Heideweg heeft de  klant, die hij te woord staat gewoon meegenomen van zijn werkplek naar zijn rookplek.  Niet echt gezellig voor je collega’s, die ook even komen luchten.

Klanten helpen tijdens een rookpauze
Klanten helpen tijdens een rookpauze

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More