Kunst in de Couture – Couture in de Kunst in P’ Arts

De kunstenaars van P’Arts en Isabella & Hidde Couture beginnen het nieuwe jaar met een bijzondere mode- en kunstpresentatie op 17 januari 2015. In de expositieruimte van P’Arts Galerie is iedereen welkom vanaf 13.00 uur om de kunstexpositie te bekijken (deze expositie heeft nog geen betrekking op ’mode’). Daarna geven de modellen van de Zeister couturière Sonja van Oudheusden om ca 15.00 u een exclusieve modepresentatie op de ‘catwalk’.

In voorgaande jaren hebben wij, kunstenaars van P’Arts, verschillende kunstdisciplines met elkaar verbonden: muziek- en dansprojecten zijn er al geweest en nu is mode aan de beurt. De inspiratiebron voor de beeldend kunstenaars wordt de modepresentatie van Sonja. Daartoe zullen zij schetsen en foto’s maken van de mannequins, waardoor nieuwe kunstwerken ontstaan die in het volgende evenement geëxposeerd zullen worden. Dit zal te zien zijn tijdens het jaarlijkse meerdaagse evenement ‘Klein Montmartre’ dat op 18 en 19 april 2015 zal plaatsvinden.

De expositieruimte aan de Antonlaan 185 in Zeist is op zaterdag 17 januari om 13.00 uur open en de modepresentatie begint om 15.00 uur.  Alle belangstellenden zijn van harte welkom om op deze zaterdagmiddag kennis te maken met onze Zeister couturière Sonja van Oudheusden  en de kunstenaars van P’Arts. De entree is gratis evenals het parkeren.

Modepresentatie in P' arts

Modepresentatie in P’ arts (foto Pacale Hustings)

 

P’ Arts en Isabelle & Hidde Couture presenteren Kunst in Couture/Couture in de Kunst op zaterdag 17 januari van 13:00 tot 17:00 uur.  Om 15:00 is er een catwalk presentatie met de mode van Isabelle & Hidde.

OOZ__140108_78153_Zeist_Mel_Boas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s deze fotoshoot ism Pascale Hustings

Modellen Kim en Danique
M.U.A. Pascale en NIK
Kleding:Isabella Couture Steylaan Zeist — in Werkhoven.

Voor Jou Uitgezocht