Search
Close this search box.

Bootcamp voor Saestum Selectie Heren

Tijdens de winterstop is er voor de selectie van voetbalclub Saestum geen trainingskamp in een warm oord. Voor hen is er een bootcamp op het Bisonveld en Laantje zonder Eind in Zeist. Instructeurs van Marvin en Ronald van Teamworx gaan ze de komende weekenden hard aanpakken om ze weer op tijd fit te krijgen voor de 2de helft van het seizoen. Volgens Marvin wordt het nog hard aanpoten: ” De feestdagen zijn voor de meeste jongens toch een behoorlijke aanslag op de conditie geweest. De komende weken zullen de  heren nog  heel wat moeten zweten tijdens  duurloopjes , het doen van push- en sit-ups .

Bootcamp voor de heren selectie van voetbalcub Saestum op het Bisonveld
De feestdagen eiste hun tol. Bootcamp voor de heren selectie van voetbalcub Saestum op het Bisonveld
Bootcamp voor de heren selectie van voetbalcub Saestum op het Bisonveld
Ronald helpt een handje
Marvin pept ze op om net iets verder te gaan
Marvin pept ze op om net iets verder te gaan
Op weg naar de pannenkoeken van 't Jagershuys
Op weg naar de pannenkoeken van ’t Jagershuys

 

Meer informatie over teamworx vind je hier

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More