Opendag bij KSG de Breul

Kom naar de opendag van KSG de Breul. Maak de juiste schoolkeuze

Verschillende Zeister middelbare scholen hadden dit weekend open dag. Vandaag kon je onder andere terecht bij KSG de Breul en het Openbaar lyceum Zeist. Een beetje sneeuw lieten ouders en brugklassers in spé niet ontmoedigen. Sommige docenten hadden minder geluk en moesten vanwege uitvallend treinverkeer verstek laten gaan. Maar juist door de sneeuw lag het Breul terrein er bijzonder bij.

De scholen pakken tijdens open dagen altijd extra uit om te laten zien hoe leuk het er is. Iedereen, die binnenkwam kreeg een plattegrond en een leerling mee om ze rond te leiden door de lokalen. De activiteiten, waren onder andere proefjes doen in het NASK lokaal en klauteren in de gymzaal.

-

-

-

-

-

-

Opendag bij KSG de Breul

-

-

-

-

 

Volgende week kunnen de 7de en 8ste groepers weer terecht op andere scholen voor een open dag zoals het Christelijk Lyceum Zeist. Daarna mogen ze een middagje meelopen op de open lesmiddag, voordat een definitieve keuze moet worden gemaakt.

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: