Search
Close this search box.

IJzel op piramide d’amour

Zeister buitenkunst: Piramide D’amour

‘Piramide d’amour’ is een beeld gemaakt in 2007 door Jits Bakker (1937). Het beeld staat op de rotonde waar de Laan van Beek en Royen en de Eerste Hogeweg kruisen, in Zeist. Het bronzen beeld is 4,5 meter hoog, en is altijd toegankelijk.

 

Bronzen beeld Piramide D'amour van Jits Bakker op rotonde Laan van Beek en Royen-2e Hogeweg-Arnhemse Bovenweg
Bronzen beeld Piramide D’amour van Jits Bakker op rotonde Laan van Beek en Royen-2e Hogeweg-Arnhemse Bovenweg

Jits Bakker heeft ook het beeldje ‘twee paarden‘ in Zeist staan, klik hier voor de website.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More