Search
Close this search box.

Renee van Bavel vanavond terug aan de prachtige vleugel in het Beauforthuis. (Nog een paar kaartjes)

Vanmiddag hoorde ik haar inspelen aan één van de vleugels van het Beauforthuis. Haar prachtige stem en gevoelig pianospel passen helemaal in de sfeer van deze winterse sfeer. Na het trotseren van een kleine sneeuwbui past het optreden van Renee helemaal in de setting van het Het Beauforthuis.  Waarin je je je het liefst voor de haard oprolt en een goed glas rode wijn. Haar prachtige rode haar straalt minstens net zo veel warmte uit als de hierboven genoemde haard.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar volgens het Beauforthuis en u heeft nog een  half uurtje tot u wordt verwacht in het Beauforthuis. Het concert begint officieel om 20:15uur

Renee van Bavel in het Beauforthuis aan het inspelen.
Renee van Bavel in het Beauforthuis aan het inspelen.
Renee van Bavel in het Beauforthuis aan het inspelen.
Renee van Bavel in het Beauforthuis aan het inspelen.

Renee van Bavel (1981) is een vertrouwd gezicht in de theaters, poppodia en op de festivals in Nederland. Sinds 2002 tourt ze met haar eigen geschreven nummers door Nederland en sinds 2009 speelt ze ook veel in België. Sinds 2012 woont ze in Berlijn en geeft ze met haar Duitstalige repertoire veel concerten in Duitsland en Oostenrijk. Een van de hoogtepunten waren haar gastoptreden bij Thé Lau in het Sportpaleis in Antwerpen, de Gentse Feesten, het Szene Bunte Wähne Festival in Oostenrijk en onlangs op het April Festival in Denemarken.

“Renee van Bavel heeft een stem die een verhaal kan vertellen en beheerst de kunst om een tekst te schrijven die aan je hart blijft kleven.” (DE MORGEN)

“Die Sängerin taucht ein in ihre Songs, kratzt sich an ihnen, nimmt sie zart in den Arm und kaum einer der nicht mücksmäuschenstill an van Bavels Lippen hängt” (Kieler Nachrichten)

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More