Erwtensoepmaaltijd voor senioren in de Brinkhove.

Erwtensoep maaltijd voor Senioren uit de buurt bij MeanderOnmium

Iedere 1e en 3e donderdag organiseert Leonie van der Snoek een open eettafel voor Senioren uit de buurt is in wijkservicepunt Brinkhove . Gezellig met elkaar de warme maaltijd gebruiken. Samen met met verpleeghuis de Wijngaard uit Bosch en Duin doet Leonie dit al ruim 12 jaar. 

“We hebben een vaste klanten groep opgebouwd, die iedere keer aanschuiven bij onze hollandse seizoensmaaltijd. Sommige mensen zoals mevrouw   Shores en mevrouw Jansen-Verhees zijn er al van af het begin bij. Mevrouw Schores heeft nog nooit een maaltijd gemist. De heer Prijten was eerst zelf vrijwilliger bij MeanderOmnium, nu geniet hij regelmatig van onze dienstverlening, aldus Leonie.

We praten dan onderling even bij over de afgelopen periode. Zo krijgen we als wijk servicepunt een goed gevoel wat er bij deze mensen speelt.Het komt regelmatig voor dat iemand door ziekte voor korte of langere tijd uitvalt.  We zijn altijd ontzettend blij ze weer terug te zien. Samen met een vast groepje vrijwilligers maken we er twee keer per maand een afgerond geheel van.”

Veel senioren maken gebruik van de belbus om naar de maaltijd te komen.

Poseren voor een foto

Poseren voor een foto

Erwtensoep maaltijd voor Senioren uit de buurt bij MeanderOnmium

in stilte genieten van een lekkere erwtensoep

in stilte genieten van een lekkere erwtensoep

Erwtensoep maaltijd voor Senioren uit de buurt bij MeanderOnmium

Erwtensoep maaltijd voor Senioren uit de buurt bij MeanderOnmium

vrijwilligster Raffy helpt bij het uitserveren van de soep bij MeanderOnmium

De maaltijd begint om 12.30 uur en de kosten zijn € 6,80. Wilt u ook mee-eten? U kunt contact opnemen met Leonie van der Snoek, wijkconsulent wijkservicepunt Brinkhove, tel. (030) 6939071 of per mail brinkhove@meanderomnium.nl.

De menu’s vindt u terug in de nieuwsbrief van Brinkhove.  Deze is af te halen op de locatie of u kunt hem per mail ontvangen. U kunt de nieuwsbrief aanvragen via bovenstaand telefoonnummer of mailadres.

Voor Jou Uitgezocht