Elvis leeft in Fort Vechten (40PlusParty)

40PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek in Fort Vechten Bunnik. Met fotostudio van Boasphoto Mel Boas en Elvis

40PlusParty bij de Buren in Bunnik in  Fort Vechten. In de maand januari kon de 40plus party niet terecht op de vertrouwde stek het Beauforthuis. Daarom werd afgelopen zaterdag voor het  uitgeweken naar Fort Vechten.   Het feest was een groot succes en helemaal helemaal uitverkocht. Alle foto’s bekijken en bestellen kan hier in onze webshop

Tijdens het leukste feest voor 40tigers en gezellige 30gers of 50tigers. was één chambree ingericht als fotostudio en twee Chambrees ingericht als dansvloer. De meeste gasten op het feest kwamen uit Bunnik, Houten,Zeist, Doorn, Utrecht en Nieuwegein.  Maar ook die avond trotseerden een twintigtal bezoekers het weer en kwamen vanuit Breda, Rotterdam, Almere, om
in het oude monumentale Fort te komen dansen met leeftijdsgenoten.

In deze historische setting kwam Elvis acte de présence te geven. In een kort spetterend optreden kwamen de grote hits van weleer langs. Na Love Me Tender (1956) Jailhouse Rock (1957) mochten feestgangers met de oude rocker op de foto. Uiteindelijk werd er tot diep in de nacht vooral gedanst en nog eens gedanst op de oude muziek van de Stones en The Cure tot en met de modernste hits van Avicci tot Pitbull.

Bekijk en Bestel alle foto’s van Feest en Studio  hier in onze webshop

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Het volgende feest weer op de vertrouwde locatie:  zaterdag 28 februari in Beauforthuis Austerlitz (Utrecht). 

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: