Search
Close this search box.

Hans Kazan laat zich als een van de eerste betoveren door Bangkok Cuisine

Op vrijdagavond 6 februari opende Bangkok Cuisine voor het eerst haar deuren aan de 2de Dorpsstraat in Zeist. Jeep wil met haar team wil graag de Thaise glimlach en de Thaise keuken naar Zeist brengen. Sinds vanavond zijn zij open met een restaurant gespecialiseerd in de Thaise Keuken. De Thaise kok Jeep heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het restaurant van haar moeder in IJsselstein. Als volleerd Thaise chef was het nu het moment om op eigen benen te staan.

Verschillende Zeistenaren kwamen het restaurant al meteen uitproberen.  Zij hadden gereserveerd. Ook stapte een van Nederlands bekendste goochelaars Hans Kazan het restaurant binnen om zich te laten betoveren door de thaise keuken van Jeep. Hans, die als hij in Nederland is altijd bij de famillie Ruys in Hotel Figi verblijft is groot fan van de Thaise Keuken. Thais eten is voor hem een beetje als goochelenen:  “Er zitten altijd smaak verrassingen in.”Volgens Hans. Die een toost uitbrengt op deze nieuwe aanwinst voor Zeist.

Afhalen kan ook. Hiervoor heeft het nieuwe restaurant een speciale afhaalkaart. Op dit moment werken wij nog  NIET  met een bezorgdienst als thuisbezorgd.nl . Wij willen er zeker van zijn dat de klant alles in goede orde in ontvangst neemt. Voor een goede Thaise maaltijd moet u voorlopig nog zelf op pad in Zeist.

– Het Bangkok Cuisine Team ontvangt u graag met de Thaise glimlach op het gezicht

Jeep en haar crew van thais Restaurant Bangkok Cuisine aan de Dorpstraat in Zeist
Jeep en haar crew van thais Restaurant Bangkok Cuisine aan de Dorpstraat in Zeist
De keuken crew van thais Restaurant Bangkok Cuisine aan de Dorpstraat in Zeist
De keuken crew van thais Restaurant Bangkok Cuisine aan de Dorpstraat in Zeist
De eerste gasten
De eerste gasten

– Het Bangkok Cuisine Team ontvangt u graag met de Thaise glimlach op het gezicht

Bangkok Cuisine

Thais Restaurant

2e Dorpsstraat 34
3701 AB  ZEIST

Telefoon:  (030) 693 – 1557
Website:   www.bangkokcuisine.nl
E-mail:      info@bangkokcuisine.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 16.30 tot 22.00 uur
Keuken geopend tot 21.30 uur

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More