Search
Close this search box.

24 uur van Zeist Burgemeester en Wethouders lunchen met 8ste groepers

Aansluitend op de opening 24 uur van Zeist lunchte Burgemeester en Wethouders lunchen met 8ste groepers in de Raadszaal. De scholieren kregen uitleg over de werking van de lokale democratie. Ze ontmoeten wethouders. Ze konden vragen te stellen.

Tom van den Brink was de gelukkige. Hij mocht even voelen hoe dat is om de ambtsketting van de burgmeester om te hebben. Volgens Tom zat hij helemaal niet zo lekker. Maar het was wel even leuk.

Gelegenheid tot het stellen van vragen
Gelegenheid tot het stellen van vragen
Picknicken met de wethouder
Picknicken met de wethouder
Greet 'n' meet met wethouder VarkenVisser
Greet ‘n’ meet met wethouder VarkenVisser
Wethouder Verbeek vertelde welke sporten ze beoefend en hoe belangrijk sport is
Wethouder Verbeek vertelde welke sporten ze beoefend en hoe belangrijk sport is

 

 

 

Wil jij meepraten en -denken over de Zeister democratie? De gemeente nodigt je uit om op vrijdag 13 februari 24 uur lang ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren en te prikkelen over hoe wij samen invulling willen geven aan de democratie in Zeist.  Wat verwachten we van elkaar, hoe gaan we met elkaar om en hoe vinden we elkaar?

Kijk op de speciale site van de gemeente “de 24 uur van Zeist” voor de verschillende evementen, die de gemeenste samen met verschillende burger initiatieven en inwoners van Zeist heeft georganiseerd.

De 24 uur van Zeist gaat door tot zaterdag 14 februari 12.00 uur. Hou voor meer informatie deze pagina en www.zeist.nl in de gaten.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More