Search
Close this search box.

Wie wordt er Zeister Ondernemer van het Jaar? De nominaties

Nominaties voor Business Event gemeente Zeist zijn gisteren bekend gemaakt Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Jannes Haveman van Woortmann Notarissen, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Zeist bekend gemaakt. De grote vraag is nu: Welke bedrijven worden ondernemer van het jaar?

Sunnycamp presenteert zich aan de jury
Sunnycamp presenteert zich aan de jury

Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, bestaande uit Pascal Belo, Arnout van Dijk, Fons Pennings, Erwin Mikkers, Aart Grinwis en Simon Schuitema, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

De jury had zoals elk jaar weer grote moeite met het selecteren van de genomineerden, dit komt door de grote diversiteit in ondernemingen die worden voorgedragen en in het juryboek worden gestopt. De jury let tijdens het beoordelen van de ondernemingen onder andere op ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. Na uitvoerig overleg heeft dit geleid tot de volgende genomineerden.

Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming

  • RESCUED – Hans Peter Vles en Evelien Preisser
  • Coöperatief Schoongewoon Zeist-Utrecht UA – Onne de Vries en Gisela Timmermans
  • Sport Dojo Otoshi – Gerben Cirkel

Categorie Detailhandel

  • Wijnhandel Geutjes – Theo Geutjes
  • Boekhandel Kramer en Van Doorn – Erik en Sandra van Doorn
  • Sporthuis Sunny Camp – Ben Greeven en Ineke van der Voort.
ZPH Verpakkingen BV - Ronald Vos  en Wiljo Vos vertellen hun verhaal
ZPH Verpakkingen BV – Ronald Vos en Wiljo Vos vertellen hun verhaal

Categorie MKB, Industrie en Dienstverlening

  • ZPH Verpakkingen BV – Ronald Vos en Wiljo Vos
  • TandTechniek Zeist – Ad van Zetten
  • E-Village – Robert Rebergen

Samen met de overige juryleden; Bert Moll, Henk van Dijck en Corine Waanders, staat de juryvoorzitter voor de taak om de genomineerden te beoordelen en de uiteindelijke winnaars uit te kiezen. De genomineerden krijgen nu allemaal de kans zichzelf aan de jury te presenteren, waarna de jury de zware opgave toekomt om de drie uiteindelijke winnaars te bepalen.

Rabobank Publieksprijs

Het Business Event gemeente Zeist vindt 23 maart a.s. plaats in Hotel Theater Figi. De presentatie is in handen van Karin Bloemen. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën. De Rabobank reikt deze avond ook de Rabobank Publieksprijs uit. Deze prijs gaat naar een van de negen genomineerden die het publiek het meest inspirerend vind.

De directeur bedrijven luistert aandachtig naar de presentaties van alle bedrijven.
De directeur bedrijven luistert aandachtig naar de presentaties van alle bedrijven.

MVO Award

Naast de categorieprijzen en de Rabo Publieksprijs is een speciale commissie samengesteld die alle bedrijven bezoekt en beoordeeld op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De gemeente Zeist reikt op de 23e maart een Award uit aan het bedrijf dat het beste in dit profiel past.

Netwerken

Na het officiële programma, wat rond 21.45 uur is afgelopen, is er de gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Kaartverkoop

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 47,50 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventzeist.nl. Het Business Event gemeente Zeist wordt breed ondersteund door hoofdsponsors Rabobank Utrechtse Heuvelrug, gemeente Zeist, businesspartners, Zakelijk Zeist Onderneemt!, VNO-NCW en de Stichting Centrummanagement.

verkorte URL:  http://wp.me/p4Fzky-1UQ

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More