Voor de 41ste keer carnavalsvertier en plezier voor Zeister senioren in Figi.

41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi

Deze keer had Burgemeester Koos Janssen zijn boerenkiel thuis gelaten. Tijdens het seniorencarnavalfeest  had hij namelijk een officiële taak te vervullen.  In Figi reikte  Burgemeester Koos Janssen een Koninklijke Onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau, uit aan Willem Verhoek  Willem Verhoek organiseert dit jaar voor de 41ste keer het carnavalsfeest voor senioren. Wat begon als ‘bejaardenbal’ bij carnavalsvereniging De Slotnarren is uitgegroeid tot een jaarlijks carnavalsfeest met meer dan 500 bezoekers.

Het hele jaar is Willem Verhoek bezig met de voorbereidingen van het feest, zoals het zoeken naar bedrijven en winkeliers voor de loterijprijzen en sponsoren voor de hapjes Ook als voorzitter van de Federation of European Carnaval and Culture (FECC) houdt Willem Verhoek zich al jarenlang bezig met het bevorderen van het carnaval en de cultuur op Europees niveau.

41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi

Voor Jou Uitgezocht