Search
Close this search box.

Voor de 41ste keer carnavalsvertier en plezier voor Zeister senioren in Figi.

Deze keer had Burgemeester Koos Janssen zijn boerenkiel thuis gelaten. Tijdens het seniorencarnavalfeest  had hij namelijk een officiële taak te vervullen.  In Figi reikte  Burgemeester Koos Janssen een Koninklijke Onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau, uit aan Willem Verhoek  Willem Verhoek organiseert dit jaar voor de 41ste keer het carnavalsfeest voor senioren. Wat begon als ‘bejaardenbal’ bij carnavalsvereniging De Slotnarren is uitgegroeid tot een jaarlijks carnavalsfeest met meer dan 500 bezoekers.

Het hele jaar is Willem Verhoek bezig met de voorbereidingen van het feest, zoals het zoeken naar bedrijven en winkeliers voor de loterijprijzen en sponsoren voor de hapjes Ook als voorzitter van de Federation of European Carnaval and Culture (FECC) houdt Willem Verhoek zich al jarenlang bezig met het bevorderen van het carnaval en de cultuur op Europees niveau.

41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi 41ste FECC Senioren Carnaval in Hotel Figi

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More