Search
Close this search box.

George and Ellis from Christchurch NZ

Ontmoeting op de Utrechtseweg: George and Ellis from Christchurch NZ en hond gewoon uit Zeist. George is hard aan het oefenen op zijn Doedelzak. Over een paar maanden zal hij hierop moeten spelen tijdens de bruiloft van zijn broer in ChristChurch.

 

Ontmoeting op de Utrechtseweg: George and Ellis from Christchurch NZ
Ontmoeting op de Utrechtseweg: George and Ellis from Christchurch NZ

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More