Search
Close this search box.

Young Leaderz van MeanderOmnium: “Geen Jullie of Wij, maar Jij en Ik, Samen staan we sterk! in Zeist”

Yasmina, Ixran en Sanaa, Young Leaderz van MeanderOmnium komen op Valentijnsdag met een duidelijke boodschap naar de Zeister maatschappij.   “Geen Jullie of Wij, maar Jij en Ik, Samen staan we sterk! in Zeist”. Een boodschap, die helemaal aansloot op de 24 uur van Zeist, die van vrijdagmiddag 13 februari tot zaterdagmiddag 14 februari werd gehouden.

Het is een sterk signaal dat deze jonge dames afgeven, nu juist deze week bekend is geworden dat drie meisjes uit Zeist en Driebergen hebben geprobeerd om via Turkije naar Syrië te gaan.

Op het Belcour troffen deze meiden de burgemeester een enkele wethouders, die net bezich waren met de afsluiting van “de Dag van de Democratie in Zeist” Een uitstekend fotomomentje met Burgemeester Koos Janssen.

MeanderOmnium Young Leaders komen met een duidelijke boodschap op valentijnsdag
MeanderOmnium Young Leaders komen met een duidelijke boodschap op valentijnsdag

Sinds enkele kent Zeist de Young Leaderz: jongeren die zich inzetten om hun wijk voor leeftijdgenoten – en daarmee eigenlijk voor iedereen verbeteren. Twee jaar geleden zijn ze geselecteerd door het jon-gerenwerk, omdat zij geschikt waren als voorbeeld te fungeren voor andere jongeren in de wijk. Sindsdien hebben ze al tal van projecten opgepakt.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More