Search
Close this search box.

10 jaar Samen voor Zeist brengt vele MVO handen bij elkaar.

Samen voor Zeist begon 10 jaar geleden als een idee om bedrijven en maatschappelijke organisaties te verbinden in de Zeister samenleving. Inmiddels is Samen voor Zeist uitgegroeid tot de verbindende factor tussen maatschappelijke organisaties en het Zeister bedrijfsleven. Een belangrijk onderdeel is de Maatschappelijke beursvloer, die door Samen voor Zeist ieder jaar wordt georganiseerd in de hal van het PGGM gebouw in Zeist.

Na 10 jaar groei, is het tijd voor een feest jaar. Kick-off bijeenkomst Samen voor Zeist Lustrum bij AbronaOm het feestje passend in te luiden kreeg de kick-off in de grote zaal van “Het Lichtpunt” het zalencentrum van Abrona Sterrenberg een feestelijk tintje. Uitgebreid beeldverslag vind u hier.

De speciaal aangetrokken dagvoorzitter Ilona Hofstra leidde de ruim 120 aanwezige deelnemers door het programma, daarbij de vaste elementen zoals de jaarverslag 2014 van Katherina Casse, directeur van Samen voor Zeist. Burgemeester Koos Janssen reikte zoals ieder jaar de partner certificaten uit aan de maatschappelijk partners. Als nieuwe maatschappelijk partner van Samen voor Zeist wordt in 2015 de Charim-groep met 4 Zeister locaties verwelkomd.

Als intermezzo in het programma zette de ruim 100 deelnemers hun beste maatschappelijke handje op een levensgroot handen schilderij, Het schilderij werd gemaakt onder leiding van Kunstenhuis kunstenaar Ellen Blom. Hiermee werd teruggegrepen op de allereerste match van Samen voor Zeist in 2005. Samen voor Zeist begon in 2005 met een verfactiviteit bij het toenmalige Zonnehuizen, hier is het logo van Samen voor Zeist uit voortgekomen.

Verschillende stakeholders blikte terug op hun ervaringen in 10 jaar maatschappelijk betrokken ondernemen in Zeist. Ze keken ook vooruit door een visie te geven over hoe maatschappelijk betrokken ondernemen zich in de komende 10 jaar gaat ontwikkelen.

Ter afsluiting van het programma werden Directeur Katharina Casse en match maker Wilma de groot toegesproken door Burgemeester Koos Janssen en  in de bloemetjes gezet door het bestuur van Samen voor Zeist. Daarna startte de meet en mix borrel met een glas champagne en een speciaal taartje aangeboden door Bakker Albert.

Bekijk alle foto’s hier;

Samen voor Zeist
Huis ter Heideweg 12
Postbus 20, 3700 AA Zeist
Tel: 030-6913943
E-mail: info@samenvoorzeist.nl
Website: www.samenvoorzeist.nl 

Eén van de reacties over de kick off : “Het was een goede bijeenkomst met enthousiaste verhalen en de welverdiende pluim voor jullie van de burgemeester!

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More