Search
Close this search box.

Laatste ronde van Café de Kaketoe (fotoserie)

Met een daverend feest hebben Rob en Sandra afgelopen vrijdag afscheid genomen van al hun stamgasten in Cafe de Kaketoe. Tijdens een gezellige avond waren er ook emotionele momenten voor Rob en Sandra. Er waren bloemen voor Ingrid, die al 15 jaar lang de vaste barvrouw van de vrijdag en zaterdag was. Uiteindelijk luidde Rob rond een uur of … de bel voor de laatste ronde.  Waarna hij zijn laatste bel mee naar huis nam.

Rob bedankt al zijn stamgasten
Rob bedankt al zijn stamgasten
Meezingen tijdens een optreden van de Zeister Toppers
Meezingen tijdens een optreden van de Zeister Toppers

Laatste ronde van Cafe de Kaketoe

Sandra laat het duidelijk horen
Sandra laat het duidelijk horen
De bel gaat mee naar huis
De bel gaat mee naar huis

De overige foto’s volgen later via Facebook.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More