Expositie Het Territorium

7 Kunstenaars uit Zeist Exposeren onder de naam Territorium in d

Kunstenaars collectief Territorium exposeert de komende twee weekeinden in de oude brandweerkazerne aan de van Renesselaan in Zeist.  Speciaal voor kinderen is er een kijkwijzer beschikbaar. Volwassenen mogen, die natuurlijk ook gebruiken om door de expositie te lopen. De aanwezige kunstenaars zijn ook graag bereid om uitleg over hun werk te geven. 

De opening afgelopen zondag 1 maart was druk bezocht. Maaike Kramer een van de kunstenaars en docent bij het Kunstenhuis vind het een fantastische plek.  Samen met haar mede kunstenaars hopen zij nog veel gebruik te mogen maken van deze ruimte.

Voor kunstgenieters is er dit weekend nog meer te bekijken.  Galerie Kortom op de Voorheuvel heeft de opening van een speciale expositie van Catalaanse kunstenaars.

Uitleg van de kunstenaar

Uitleg van de kunstenaar

Kunst om in te staan

Kunst om in te staan

 

Het Territorium bestaat uit zeven beeldend kunstenaars die samen een collectief hebben gevormd. De bindende factor vinden zij in een band met de gemeente zeist, Alle kunstenaars uit dit collectief hebben een opleiding afgerond aan een Nederlandse kunstacademie.

Juist de verbinding heeft geleid tot een samenwerking van deze kunstenaars. Het eerste resultaat is deze expositie in de Oude Brandweerkazerne.

Expositie Het Territorium

Openingstijden:

  • 6/7//8 maart & 13/14/15 Maart
  • Van 12:00 tot 18:00

Oude Brandweerkazerne
van Renesselaan 32
3703 AJ  Zeist

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: