Search
Close this search box.

Expositie Het Territorium

Kunstenaars collectief Territorium exposeert de komende twee weekeinden in de oude brandweerkazerne aan de van Renesselaan in Zeist.  Speciaal voor kinderen is er een kijkwijzer beschikbaar. Volwassenen mogen, die natuurlijk ook gebruiken om door de expositie te lopen. De aanwezige kunstenaars zijn ook graag bereid om uitleg over hun werk te geven. 

De opening afgelopen zondag 1 maart was druk bezocht. Maaike Kramer een van de kunstenaars en docent bij het Kunstenhuis vind het een fantastische plek.  Samen met haar mede kunstenaars hopen zij nog veel gebruik te mogen maken van deze ruimte.

Voor kunstgenieters is er dit weekend nog meer te bekijken.  Galerie Kortom op de Voorheuvel heeft de opening van een speciale expositie van Catalaanse kunstenaars.

Uitleg van de kunstenaar
Uitleg van de kunstenaar
Kunst om in te staan
Kunst om in te staan

 

Het Territorium bestaat uit zeven beeldend kunstenaars die samen een collectief hebben gevormd. De bindende factor vinden zij in een band met de gemeente zeist, Alle kunstenaars uit dit collectief hebben een opleiding afgerond aan een Nederlandse kunstacademie.

Juist de verbinding heeft geleid tot een samenwerking van deze kunstenaars. Het eerste resultaat is deze expositie in de Oude Brandweerkazerne.

Expositie Het Territorium

Openingstijden:

  • 6/7//8 maart & 13/14/15 Maart
  • Van 12:00 tot 18:00

Oude Brandweerkazerne
van Renesselaan 32
3703 AJ  Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More