Search
Close this search box.

Expositie Het Territorium

Kunstenaars collectief Territorium exposeert de komende twee weekeinden in de oude brandweerkazerne aan de van Renesselaan in Zeist.  Speciaal voor kinderen is er een kijkwijzer beschikbaar. Volwassenen mogen, die natuurlijk ook gebruiken om door de expositie te lopen. De aanwezige kunstenaars zijn ook graag bereid om uitleg over hun werk te geven. 

De opening afgelopen zondag 1 maart was druk bezocht. Maaike Kramer een van de kunstenaars en docent bij het Kunstenhuis vind het een fantastische plek.  Samen met haar mede kunstenaars hopen zij nog veel gebruik te mogen maken van deze ruimte.

Voor kunstgenieters is er dit weekend nog meer te bekijken.  Galerie Kortom op de Voorheuvel heeft de opening van een speciale expositie van Catalaanse kunstenaars.

Uitleg van de kunstenaar
Uitleg van de kunstenaar
Kunst om in te staan
Kunst om in te staan

 

Het Territorium bestaat uit zeven beeldend kunstenaars die samen een collectief hebben gevormd. De bindende factor vinden zij in een band met de gemeente zeist, Alle kunstenaars uit dit collectief hebben een opleiding afgerond aan een Nederlandse kunstacademie.

Juist de verbinding heeft geleid tot een samenwerking van deze kunstenaars. Het eerste resultaat is deze expositie in de Oude Brandweerkazerne.

Expositie Het Territorium

Openingstijden:

  • 6/7//8 maart & 13/14/15 Maart
  • Van 12:00 tot 18:00

Oude Brandweerkazerne
van Renesselaan 32
3703 AJ  Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More