Search
Close this search box.

Welke ondernemer wint de Business Award 2015?

Op 23 maart worden de beste ondernemers van Zeist verkozen tijdens een gala avond “Het business Event Zeist”  in Hotel Figi.  . De presentatie van het Business event is in handen van Karin Bloemen.

Naast prijzen in de categorieën Jonge Ondernemer/Onderneming,  Detailhandel en de MKB, Industrie en Dienstverlening worden de Rabobank Publieksprijs en de MVO Award verdeeld onder de 9 genomineerden van het Business Event 2015

Rabobank Publieksprijs

De Rabobank reikt deze avond ook de Rabobank Publieksprijs uit. Deze prijs gaat naar een van de negen genomineerden die het publiek het meest inspirerend vind.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award

Wie de MVO award dit jaar gaat winnen wordt bepaald door een speciale commissie, die alle bedrijven bezoekt en beoordeeld op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De gemeente Zeist reikt op de 23e maart een Award uit aan het bedrijf dat het beste in dit profiel past.

Kaartverkoop voor het Business Event 2015

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 47,50 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventzeist.nl. Het Business Event gemeente Zeist wordt breed ondersteund door hoofdsponsors Rabobank Utrechtse Heuvelrug, gemeente Zeist, businesspartners, Zakelijk Zeist Onderneemt!, VNO-NCW en de Stichting Centrummanagement.

OogOpZeist.nl is online Media Partner  van de Business Award 2015. Wij verzorgen graag de fotografie en de online communicatie voor dit evenement. OogOpZeist verbind graag partijen in de Zeister samenleving om te verbeelden.  Oog Op Zeist is het snelst groeiende online medium van de regio.  OogOpZeist is de eerste van ruim 30 lokale blogs van OogOpNederland.nl.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More