Search
Close this search box.

Wie heeft de gouden boekenlegger van de Nieuwe Boekerij

Wie heeft de gouden boekenlegger ontvangen bij zijn boekenweekgeschenk van De Nieuwe Boekerij  aan de Voorheuvel. Christa Wonka heeft bij het boekenweek geschenk een gouden boekenlegger gestopt. Nog niet alle boekenweekgeschenken zijn aan klanten meegegeven. U krijgt nog tot aanstaande zondag een boekenweek geschenk bij bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.  Wie de gouden boekenlegger komt inleveren bij de boekhandel  krijgt het boek van Joris Luyendijk cadeau.

Christa roept alle klanten op toch echt even het boekenweekgeschenk even goed te bekijken. “Het is echt meer dan een gratis treinkaartje voor aanstaande zondag”.

Vanavond was er bij De Nieuwe Boekerij een lezing over het eerste deel autobiografie van Mondriaan door auteur Leon Hanssen. De persoon Mondriaan past uitstekend binnen het thema van de boekenweek: “Te gek voor woorden”

Lezing over het eerste deel van de autobiografie van Mondriaan
Lezing over het eerste deel van de autobiografie van Mondriaan

BOEKENWEEKGESCHENK DE ZOMER HOU JE OOK NIET TEGEN

Het is het cadeau* van uw boekhandel bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken** tijdens de Boekenweek: het Boekenweekgeschenk van Dimitri Verhulst. Maar dat is nog niet alles: op zondag 15 maart, de laatste dag van de Boekenweek, kun je er gratis mee reizen. Het boek wordt dan een NS-Dagkaart t.w.v. € 50,80! (Lees alles over gratis reizen met NS).

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More