Search
Close this search box.

Samen campagne voeren is veel gezelliger.

Verschillende politieke partijen voerden vandaag campagne  in het Centrum van Zeist. Op heb Belcour liepen, 2de kamerleden, Lijsttrekkers, wethouders, gedeputeerden en raadsleden. Ieder campagne team van het CDA, D66 en de PvdA had hun eigen plekje. Toch was de sfeer onder de campagnevoerders uitermate gemoedelijk. Het was nog even spannend of ze wel gezamenlijk op de foto wilde. Ze willen namelijk allemaal even goed voor de dag komen.

Oog Op Zeist maakte dan ook deze hartverwarmende foto van alle campagnevoerders die rond een uur of twee op het Belcour het winkelende publiek voor zich wilde winnen.

Stiekem de eerste besprekingen voor na de verkiezingen. De Pvda kijkt al toe.
Stiekem de eerste besprekingen voor na de verkiezingen. De Pvda kijkt al toe.
Campagne team van D66
Zeister D66 Kandidaat Michel Groothuizen met het campagne team van D66
Mirjam Maasdam met haar CDA campagneteam
Mirjam Maasdam met haar CDA campagneteam
Rode rozen zoals altijd
Rode rozen zoals altijd
Rozen met een luisterend oor.
Rozen met een luisterend oor.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More