Search
Close this search box.

Heren van Zeist opent het terrasseizoen met een gratis cocktail

Op de eerste lentedag kunnen we ons nog helemaal niets voorstellen bij het terrasseizoen. Grandcafe de Heren van Zeist opent  zijn nieuwe terras in de  binnentuin op zondag 22 maart. Vanaf 15:00 is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de binnentuin en tegenieten van een gratis cocktail met lekkere hapjes.

Op zaterdag avond hebben we vast een voorproefje genomen op de cocktail bij de live muziek van Doctor en de Heer. Live muziek is een vast item op de Saterday night  bij Grandcafe de Heren van Zeist

Heren van Zeist opent aan het begin van de lente  het terras seizoen met een gratis cocktail.
Heren van Zeist opent aan het begin van de lente het terras seizoen met een gratis cocktail.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More