Search
Close this search box.

Proefweken bij het Pastalokaal op de Slotlaan

Het Broodlokaal op de Slotlaan heeft er een zusje bij gekregen. Aan de overkant van de straat is heeft het Pastalokaal woensdag 8 april voor het eerst zijn deuren geopend. De komende weken gaat het pastalokaal proefdraaien om rond koningsdag officieel van start te gaan. Alles staat nu op zijn plek. Onder leiding van echtgenoot Ward heeft het restaurant een metamorfose ondergaan. Nu moeten de puntjes op de i gezet worden. Kom proeven en je feed back geven in het Pastalokaal.

Het Pastalokaal wil een gezellig famillie restaurant zijn waar je met het hele gezin kan genieten van overheerlijke vers gemaakte gezonde pasta’s. Eigenaresse Jeanet volgt daarin helemaal het concept van het broodlokaal. Waarbij zij  de beste graansoorten van Europa gebruikt voor haar producten.  Voor haar verse pasta’s gebruikt ze ’Grano Duro’ uit het zuiden van Italië. ‘Grano duro’ is volkorenmeel van harde tarwe.

Het hoofdbestanddeel van het menu bestaat uit zes heerlijke pasta’s, die regelmatig wisselen, daarnaast heeft het pastalokaal elke week een pasta van de week. Het is mogelijk om een halve of een dubbele portie bestellen of een lekkere insalata.Het beste verkoop argument van het Pastalokaal is het terras. Op het terras kan je de hele dag genieten van de zon.

Jeanet van het broodlokaal in de keuken van het Pastalokaal
Jeanet van het broodlokaal in de keuken van het Pastalokaal
De mannen achter de bar.
De mannen achter de bar.

Vanuit haar nieuwe keuken kan Jeanet alles in de gaten houden via een doorkijkje heeft ze zelfs zicht op haar eerste onderneming, het broodlokaal.  Met jullie feedback tijdens de proefweken, wil ze er net zo’n succes van maken. “Iedereen, die kan accepteren dat we nog niet alles geregeld hebben, is van harte welkom om te proeven en hun ervaringen met ons te delen” volgens Jeanet.

Openingstijden:
Elke dag vanaf 10 uur voor koffie lunch borrel en diner.
De diner keuken is open vanaf 17:00

Het Pastalokaal
Slotlaan 274
3701GW Zeist
tel: 0306338932
Email: info@hetbroodlokaal.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More