Het Broodlokaal op de Slotlaan heeft er een zusje bij gekregen. Aan de overkant van de straat is heeft het Pastalokaal woensdag 8 april voor het eerst zijn deuren geopend. De komende weken gaat het pastalokaal proefdraaien om rond koningsdag officieel van start te gaan. Alles staat nu op zijn plek. Onder leiding van echtgenoot Ward heeft het restaurant een metamorfose ondergaan. Nu moeten de puntjes op de i gezet worden. Kom proeven en je feed back geven in het Pastalokaal.
Het Pastalokaal wil een gezellig famillie restaurant zijn waar je met het hele gezin kan genieten van overheerlijke vers gemaakte gezonde pasta’s. Eigenaresse Jeanet volgt daarin helemaal het concept van het broodlokaal. Waarbij zij de beste graansoorten van Europa gebruikt voor haar producten. Voor haar verse pasta’s gebruikt ze ’Grano Duro’ uit het zuiden van Italië. ‘Grano duro’ is volkorenmeel van harde tarwe.
Het hoofdbestanddeel van het menu bestaat uit zes heerlijke pasta’s, die regelmatig wisselen, daarnaast heeft het pastalokaal elke week een pasta van de week. Het is mogelijk om een halve of een dubbele portie bestellen of een lekkere insalata.Het beste verkoop argument van het Pastalokaal is het terras. Op het terras kan je de hele dag genieten van de zon.
Vanuit haar nieuwe keuken kan Jeanet alles in de gaten houden via een doorkijkje heeft ze zelfs zicht op haar eerste onderneming, het broodlokaal. Met jullie feedback tijdens de proefweken, wil ze er net zo’n succes van maken. “Iedereen, die kan accepteren dat we nog niet alles geregeld hebben, is van harte welkom om te proeven en hun ervaringen met ons te delen” volgens Jeanet.
Openingstijden:
Elke dag vanaf 10 uur voor koffie lunch borrel en diner.
De diner keuken is open vanaf 17:00
Het Pastalokaal
Slotlaan 274
3701GW Zeist
tel: 0306338932
Email: info@hetbroodlokaal.nl
Miranda Boshuis
9 april 2015 op 20:53Heel veel succes
Vivian Pieck
9 april 2015 op 20:53Ziet er geweldig uit!! Heel veel succes!! We komen zeker proeven!
Gerda Koerts van Haren
9 april 2015 op 21:54Vanmiddag ze even een bloemetje gebracht en ze succes gewenst!
Stans Den Hartog Jager
9 april 2015 op 21:54Super leuk! Succes!
Peter Van de Kamp
9 april 2015 op 22:54Super terras , en veel succes peter en Francis Van de Kamp
Antoine en Rene
10 april 2015 op 00:56Namens Jouw Marktkraam Zeist op de Steynlaan heel veel succes met jullie nieuwe zaak. En inderdaad een super terras.
Rene Norbart
10 april 2015 op 01:53Namens mij en Jouw Marktkraam Zeist veel succes met de nieuwe zaak
ingrid
10 april 2015 op 01:04Ziet er fantastisch uit. !! Als het eten ook zo is…..? !! Dat komen we snel ff testen.
Groetjes jp en ingrid
Susan Hoeksma
10 april 2015 op 06:54Gisteren geweest met de kids. Heerlijk gegeten, prachtig pand/terras ð
Astrid Blaauw
10 april 2015 op 14:47Als mijn lieve schoonzus al is geweest kan ik niet achterblijven
Amanda Van de Brug-Pen
10 april 2015 op 07:53Dit zit dus in het pand van Ãa va Sandra Eugene.
Karin Bee
10 april 2015 op 18:55Ha Jeanet, dat ziet er goed uit. Wij komen zeker proeven. Tot gauw!
Hester Mathijssen
10 april 2015 op 19:55Heel veel succes
Rob van de kamp
10 april 2015 op 19:58Ik wens je veel succes en kom snel langs voor een lekkere pasta, en dit heeft zeist hard nodig, ondernemers met lef
Hartelijke groet,
Rob Van de kamp
Jaap
11 april 2015 op 12:50bellissima! We komen snel proeven
Wim Buis
12 april 2015 op 20:55Wij hebben op zondag 12 april heel lekker gegeten en komen zeker terug!
Richard Sloot
14 april 2015 op 12:02Erg blij en erg gaaf dat er weer wat moois op deze locatie komt! Kijk uit naar een heerlijke pasta
Marion
14 april 2015 op 15:27wat leuk!! Ik kom vanavond met mijn dochters (10 en 11 jaar) proeven!
Kjeld Olsen
19 april 2015 op 11:04Ik wens je heel veel succes en kom snel langs voor een lekkere pasta
Eline
22 april 2015 op 17:41Feedback 21/4
Fijn terras, helder lokaal binnen.
Echter, tafel werd pas na verzoek, gedeeltelijk, schoongemaakt door een ongeïnteresseerd overkomende oudere man. Wijn werd met ruim verschillende ml inhoud op tafel gezet. Na verzoek werd het ene glas correct aangevuld.
De kaart, een smoezelig A4tje. Er stond Penne bolognese, die bestelde we. We kregen zachte, niet al dente, tagliatelle met wel heel weinig saus. De eigenares vertelde mij dat zij dit zo doen ‘als de Italianen’. Wij weten dat de Italianen de saus er niet op doen, maar erdoor, maar dit was wel heel weinig saus! Op verzoek kregen ik extra saus, die ik vervolgens van mijn pasta af moest scheppen om aan mijn man zijn pasta toe te voegen!
Van een zeer attente, oosterse, serveerster kregen we koffie van het huis en het verzoek om feedback. Bij deze.
Jullie zijn net opgestart en ik hoop van harte dat mensen jullie eerlijke feedback kunnen en willen geven zodat jullie nog lang verse pasta kunnen serveren, maar dan wel serveren wat er op de kaart staat!
Veel succes verder!