Search
Close this search box.

Zangers gezocht: Zingt u mee met het bevrijdingsconcert op Bevrijdingsdag 5 mei 2015

Het Zeister Mannenkoor en het Zeister Shantykoor Nootdweer zoeken mannen, die goed bij stem zijn om mee te zingen tijdens een voor Zeist uniek muziekevenement. Het bevrijdingsconcert is een evenement om alvast in uw agenda te plaatsen. Op  5 mei 2015, Bevrijdingsdag vieren we in Nederland 70 jaar bevrijding.

Op het plein tussen het gemeentehuis en Figi zullen oude oorlogsklassiekers uit vele monden schallen. ” We’ll meet again” en “Land of Hope and Glory” zijn liederen, die zeker gezongen zullen worden. Het  Bevrijdingsconcert Zeist 2015 zal door Zeistenaar Robbie Kammeijer gepresenteerd worden.

Als u goed bij stem bent mag u zelf meezingen met de beide Zeister mannenkoren. Om goed voor de dag te komen bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de repetitie avonden. Via onderstaande links vind u meer informatie

Meezingen met Nootdweer repetities op woensdag in april

Meezingen met Het Zeister Mannenkoor op woensdag in april

Zing mee met het Shanty koor Nootdweer op 5 mei
Zing mee met het Shanty koor Nootdweer op 5 mei

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More