Search
Close this search box.

SENSE OF BELLYDANCE presenteert: BLAUW! 11 april 2015

De blauwe lijn van dit jaarlijkse buikdans feest georganiseerd door de SENSE OF BELLYDANCE  is het thema blauw. De buikdansers zullen een uitgebreid en gevarieerd programma met verschillende soorten dansen laten zien.

De avond opent met de voorstelling Wonder waterwereld. Hierin je wordt meegenomen naar een wereld van verwondering en betovering. Gedanst door Roos, Tonny, Marije, Kyria, Hadyr, en de Dalla Dream Dancers als special guests.

Na de pauze volgen spannende, ingetogen, wervelende, energieke optredens van Sadiya, Isandria, Farouq, Warda’s Passion, Nansi en cursistes uit Zeist, Odijk, Nieuwegein, Utrecht en Amsterdam.

Dit feest maakt Zeist het centrum van het buikdansen in Nederland. Daar moet je bij zijn. Na afloop mag iedereen vrij dansen op swingende wereldmuziek van dj Nora.

Verder:

  • een bazaar met mooie buikdans kleding en -accessoires:
  • de Danspaskamer met uitverkoop van haar buikdans artikelen;
  • zelf gemaakte buikdans kleding van Karin;
  • handgemaakte sieraden van Karen;
  • henna-versiering op hand, arm of enkel van Latifa;
  • lekkere hapjes.

Kaartverkoop:
Voorverkoop € 10,00
Aan de deur: €12,00  

Aanmelden en informatie: 06 11065606 en hadyr@live.nl

Het adres is
Torenlaan Theater
Torenlaan 38, Zeist. 

De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Optredens beginnen om 20.00 uur met de optredens.

Kijk in je kleding kast wat je aan blauwe kleding of versieringen hebt en trek het aan! Meer weten over de SENSE OF BELLYDANCE? Kijk op www.buikdansenutrecht.nl of facebook.

 

Buikdansfeest Lente feest Blauw in Zeist
Buikdansfeest Lente feest Blauw in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More